I'M SORRY                                                   Brenda Lee


I'm sorry, so sorry
That I was such a fool
I didn't know
Love could be so cruel
Oh, oh, oh, oh, oh-oh
Oh, yesYou tell me, mistakes
Are part of being young
But that don't right
The wrong that's been doneI'm sorry
(So sorry) So sorry
Please accept my apology
But love is blind
And I was to blind to seeOh, oh, oh, oh, oh-oh
Oh, yesYou tell me mistakes
Are part of being young
But that don't right
The wrong that's been done
Oh, oh, oh, oh, oh-oh
Oh, yesI'm sorry, so sorry
Please accept my apology
But love was blind
And I was too blind to see
(Sorry)

       
          
        
 

Brenda Mae Tarpley, beter bekend als Brenda Lee (geb. 11 december 1944 in Atlanta,) is een Amerikaans zangeres. Ze is actief onder de genres rockabilly, rock-'n-roll, country en pop. Brenda Lee is het best bekend van haar hits I'm Sorry en Rockin' Around the Christmas Tree.
In haar vroegere jaren was Lee van jongs af aan muzikaal actief. Tijdens kerkdiensten zong ze solo's en memoriseerde melodieŽn op jonge leeftijd door naar de radio te luisteren en ze na te fluiten. Lee's eerste aanraking met de muziekwereld kwam toen ze een door de school georganiseerde regionale zangwedstrijd won. Haar prijs was een live verschijning tijdens een radioshow van Atlanta van Starmakers Revue. Het jaar daarop trad ze daar ook op.
Op tienjarige leeftijd was ze de grootste verdiener in haar gezin; haar vader was in 1953 overleden. Lee verscheen op televisie en radio.
Tussen 1958 en 1965 had Lee haar grootste hits. Succesvolle nummers tijdens die periode waren onder andere "Jambalaya (On the Bayou)", "Sweet Nothin's", "I Want to Be Wanted", "All Alone Am I", "Break It To Me Gently" "Fool #1" en "Dum Dum". Ook had ze een hit met het kerstmisnummer "Rockin' Around the Christmas Tree" uit 1958. Dit was haar meest verkochte nummer. In 1959 toerde Lee door het Verenigd Koninkrijk, waar ze toentertijd meer aanzien had dan in de Verenigde Staten. In 1960 was Leeís in het voorprogramma van de toen nog beginnende en onbekende band The Beatles. In 1960 had ze een nummer 1-hit met "I'm Sorry", dat in de Billboard Pop Chart stond. Het was haar eerste gouden single. Later werd het nummer genomineerd voor een Grammy Award. Lee's laatste toptiensingle was in 1963 "Losing You".