VERSLAG 

van Gerrit Schukkink dat hij op 26 september 2015
op Facebook schreef

 

 

  

 

Vanmiddag naar de tweede reŁnie geweest van mijn klasgenoten van de Stevenfenneschool.
Inmiddels allemaal zeventigers waarvan ik, zoals gedurende mijn gehele schooltijd ook in het voortgezet onderwijs, het "ukkie" was.
Kennelijk was het een goede lichting want het aantal personen "dat ons ontvallen was" vond ik beperkt.
De organisatoren Gerrit Schorn en Mini Hagels hadden weer prima werk verricht en Rob Colenbrander trakteerde ons op de populaire muziek uit die tijd.
Er was gezorgd voor een uitgebreide lunch waaraan kennelijk niets mocht ontbreken. Zo uitgebreid heb ik het, ook in de duurdere hotels, nog nooit meegemaakt.
Gerrit Schorn las ook deze keer weer voor uit "eigen werk" en kan daarvan best een samenvatting in een boek uitbrengen. Als hij wil moet er echt een uitgever te vinden zijn en anders kan het als dagelijkse of wekelijkse serie in Tubantia worden geplaatst.
Rond 16.00 uur moest ik huiswaarts, het gezelschap ging naar de Chinees in het pand aan de Haaksbergerstraat waar vroeger cafe van de familie Bornebroek zat. Die woonden in de Maaierstraat twee huizen van ons vandaan.
Het was weer bijzonder geslaagd en de vraag of ik een volgende keer weer van de partij zou zijn heb ik met een volmondig JA beantwoord.
Nogmaals dank en graag tot ziens.